Kontakt Ufestivalen

Har du spørsmål om Ufestivalen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Send oss en mail på ufestivalen[at]pinseung.no

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Kontakt Ufestivalen

Har du spørsmål om Ufestivalen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Send oss en mail på ufestivalen[at]pinseung.no

Ufestivalen

Den store drømmen

Ufestivalen er til for at tenåringer skal få et ekte, nært og et personlig møte med Jesus.
Vi ønsker å utruste ungdommer til å leve med Jesus hver dag, hele året.

Hva er Ufestivalen?

Ufestivalen er en ungdomsfestival ut i fra Pinsebevegelsen i Norge. Målgruppen er13-19 år. Ufestivalen drømmer om å å være en ressurs for at lokale kirker og ulike ungdomsmiljø over hele landet inspireres og vokser. Ufestivalen er en festival som peker på Jesus, gir ungdommer en følelse av tilhørighet, og mulighet til å være del av noe større.

Hvert år samles over 1000 ungdommer fra hele landet seg til 4 dager med Jesus, vennskap og morro på Hedmarktoppen på Hamar. I løpet av dagene vi er samlet skjer det møter, aktiviteter, konserter og masse, masse gøy. Ufestivalen er mer enn en festival og ønsker at at festivalopplevelsen skal få betydning for livet ut over den langhelgen festivalen varer. Om du kommer aleine eller reiser som en del av en gruppe. Du er så velkommen!


Ufestivalens verdier

  1. JESUS
    Ufestivalen ønsker å være en festival som først av alt peker på Jesus, fordi Han er grunnen til at vi gjør det vi gjør. Vi ønsker at hver eneste ungdom og leder som kommer på Ufestivalen skal få et livsforvandlende møte med Han. Vi er overbevist om at når hundrevis av ungdommer får et møte med Jesus kan det forvandle byer, skoler og kirker.
  2. VENNSKAP
    Vi tror at Ufestivalen er et sted hvor ungdommer får gode vennskap som varer. Vi ønsker at Norges ungdomsarbeid skal være preget av gode venner som heier frem det beste i hverandre, snakker positivt, og lever et liv som peker på Jesus.
  3. MORRO
    Sist men ikke minst, ønsker vi å ha det morro!

Highlights fra Ufestivalen

Arbeidsgruppen

B e n e d i k t e  D r i v d a l  B j e r k n e s
Festivalsjef og prosjektleder
Benedikte er 23 år fra Moi, og har tidligerejobbet som ungdomsleder ved Sion Moi.Ble ansatt i Pinse Ung som festivalsjef og prosjektlederi august 2022.
mail: benedikte@pinseung.no
mobil: 47617705
S i g r i d  E l i s e  P e r s t ø l e n
Administrator
Sigrid Elise er 25 år fra Trysil. Hun har vært ansatt i Pinse Ung siden mai 2022, og jobber med Ufestivalen, ungdomsledere, unge voksne og nettverk.
mail:
sigrid@pinseung.no
mobil: 98887225
T h o m a s  N e t e l a n d
Programkoordinator
A m a l i e  G r i n i l i a
Miljøkoordinator
P e t e r  G a l d i
Utekoordinator
R e b e k k a  H y k k e r u d
Informasjonskoordinator
F i l i p  K i r k e n g
Mediakoordinator
C e l i n e  G u l  b r a n d s e n
Medarbeideransvarlig
J ø r g e n  J o n a s d a l
Innekoordinator
E m i l i e  F o s s t v e i t
Art Director