Medarbeiderinfo

Ufestivalen hadde ikke vært mulig uten alle de fantastiske medarbeiderne som år etter år har stilt opp!

Allerede nå kan du melde deg på som medarbeider for ufestivalen 2023! Det gjør du med å fylle ut skjemaet under.

Bli medarbeider!

Fyll ut skjema under hvis du ønsker å være med som medarbeider!

Dette gjelder kun som påmelding som medarbeider, IKKE til selve festivalen.
Du vil få en egen medarbeider-påmelding til selve festivalen på mail i etterkant.

Personopplysningene du oppgir vil ikke bli delt videre, vi bruker opplysningene kun til å kontakte deg for medarbeider-påmelding via checkin.no. Ved å trykke på 'Samtykke' boksen ovenfor gir du oss tillatelse til å lagre dine opplysninger på en privat database i en tidsperiode/ramme. Ønsker du at vi sletter opplysningene dine sender du oss en mail til ufestivalen@pinseung.no.

Tusen takk! Skjemaet ditt er sendt og motatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Aktivitet og bykampteam

Aktivitetsteam legger til rette for at deltakerne kan skape vennskap ved å sette opp morsomme aktiviteter gjennom hele festivalen. Samtidig får du være med på å lage årets bykamp. Gjennom flere år har bykampen vært et av høydepunktene for mange deltakere på Ufestivalen. En sterk rivaliserende konkurranse mellom byene med forskjellige øvelser som blir tatt til nye høyder hvert år. Er du praktisk anlagt, klar til å ta et løft, gledesspreder og løsningsorientert er dette teamet for deg.

aktivitetsteam

Estetisk team

Estetisk team setter preg på hele festivalområdet. Teamet har varierende oppgaver, som å male, henge opp vimpler, planlegging av scenedesign og andre kreative oppgaver som er med på å utforme det visuelle uttrykket. Er du kreativ, handy eller liker å være med å utforme et helhetsbilde er dette teamet for deg.

estetisk

Matbod-TEAM

På matbod-team sørger vi for at alle deltakere får kjøpt seg mat og drikke. Her vil du få mulighet til å treffe hver enkelt deltaker, og slå av en prat. Sentrale oppgaver på dette teamet er å selge, forberede mat, og håndtering av kunder. På dette teamet vil du oppleve god stemning, til tider jobbe i et høyt tempo og godt tjeneste miljø.

matbod

Vakt-team

Vakt-team er for deg som er genuint opptatt av andres sikkerhet, og ønsker å være med å skape en trygg atmosfære for deltakerne. På dette teamet vil du være med i et felleskap som står i spissen for å passe på deltakernes velvære. Dette er et team som jobber tett sammen og skaper et godt miljø.

vakt

Informasjonsteam

På informasjonsteam sørger vi for at alle deltakere og medarbeidere får festivalpass, et sted å overnatte, får meldt seg på sine favorittaktiviteter, og vi er tilstede for folk som skulle lure på noe. Her vil du få en unik mulighet til å treffe masse mennesker, samtidig som man får utfordret sin evne til problemløsning. Liker du å være sosial, jobbe tett sammen i team og til tider jobbe i et høyt tempo, er dette teamet for deg.

informasjonsteam

Miljøteam

På miljøteam går du rundt i gul t-skjorte og skaper god stemning hvor enn du er.
Målet vårt er å vise Jesu kjærlighet i praksis. Vi prøver alt vi kan for å se de som er alene, gi alle en «high five» eller en oppmuntring. I tillegg innebærer oppgaven som miljømedarbeider alt fra å stå i døra og heie på alle som går inn på møtet, til å dele ut is på bykampen.
Miljøteamet er synlig og vi er der for å skape et godt og trygt miljø. Noe av det viktigste vi gjør på miljøteam er å ha det GØY!!

miljøteam

Produksjonsteam

Produsentenes oppgave er å ha et overordnet ansvar for forberedelser og gjennomføring av alt som skjer av program på scenene. Vi forbereder møteplanene i detaljnivå og informere videre til de sceneinvolverte og teknikkteamet slik at alt ser bra ut og flyter best mulig.

produksjonsteam

Teknisk team

Er du interessert i lyd, lys og bilde? Eller bare veldig glad i å rigge? Da er teknisk team for deg. Bli med bak kulissene på Ufestivalen, og bidra med  å legge til rette med det tekniske på møter og aktiviteter så alle får med seg det som skjer.

teknisk

Media

Mediateamet er for deg som digger å holde på med foto, film og design! Media har ansvaret for å dokumentere festivalen og det som skjer fra dag til dag. Her får du også være med å produsere innholdet som vi deler i sosialemedier, både under og etter festivalen.
Bilder og video fra festivalen blir også brukt neste år for å promotere festivalen som kommer.

mediateam

Rettferdighets-prosjekt

Vi ønsker at ufestivalen skal ha ringvirkninger i hele verden, og gjøre det vi kan for at menneske skal ha det bedre. Derfor har vi to rettferdighets prosjekt hvert år; «Sitt med oss» og «I want to graduate» i Mosambik.

«Sitt med oss» er en inkluderingskampanje som ønsker å vise ungdom hvor enkelt det faktisk er å få mennesker til å føle seg inkludert. Bli med på dette teamet om du har lidenskap for misjon og vil være med å gjøre en forskjell. Under festivalen vil du sammen med teamet ha ansvar for en stand som setter fokus på våre prosjekter og løfter frem rettferdighet og inkludering. 

rettferdighet

handy-team

Om du er litt nevenyttig eller ikke, vi vil ha deg med på handyteam! Hjelp til å bygge til bykamp, ta i ett tak når matbod trenger bærehjelp, rigg telt for standgata. You name it!

bønn og samtale