Bilder Blogg Kontakt Om ufestivalen
× Hjem Bilder Rettferdighetsprosjektet Sitt med oss Blogg Kontakt Om ufestivalen

Ufestivalen lederside

Velkommen til ufestivalens lederside! På denne siden finner du all info du trenger i forbindelse med ufestivalen; pris, overnattingsinformasjon, promoteringsmateriell etc.

Dersom du ikke får svar på det du lurer på kan du ta kontakt med oss på:
mail: informasjon[at]ufestivalen.no

Promo

Alt du trenger til å promotere Ufestivalen i ditt ungdomsarbeid vil bli lagt HER i en Dropbox mappe. Denne oppdateres hvergang vi publiserer noe nytt.

Transport til Hedmarktoppen

Tog: NSB

Rutebuss i Hamar: http://www.hedmark-trafikk.no/Rutetabeller

Nærmeste stopp til Hedmarktoppen: Aluvegen.

Gruppepåmelding

Ønsker du å melde på en stor gruppe/hele ungdomsgjengen din i samme slengen? Det gjør du enkelt med å velge gruppepåmelding på checkin når du skal melde dere på. Der kan du også laste ned et excel ark du kan fylle ut og bruke for påmelding. Når du har fylt inn i excel skjemaet, kan dette lastes opp til checkin under gruppepåmeøding. Checkin vil da ta deg gjennom alle deltakere som er registrert i excel skjemaet, og la deg legge til tilleggsvalg for overnatting, matpass etc.

Voksenkontakt

På Ufestivalen har vi de siste årene hatt voksenkontakter tilstede på festivalen. Dette ser vi på som en utrolig god ressurs, og ikke minst en trygghet for ungdommene. Vi trenger flere voksenkontakter. Ønsker du, eller vet du om noen som kunne tenke seg dette, ta gjerne kontakt med oss på e-post informasjon[at]ufestivalen.no

Vi bruker cookies fra google analythics for å få en overiskt over hvilke enhter og teknologier våre besøkende bruker for å kunne gi deg den bestmulige opplevelsen når du besøker siden vår.
Dersom du ikke ønsker at vi samler inn denne informasjonen fra deg, kan du endre instillingene i nettleseren din og der bestemme om du skal godta cookies eller ikke.